Zorgverzekering 2012 – Acties en Kortingen

Sinds de invoering van de nieuwe zorgwet enkele jaren geleden, is iedereen vrij om zijn of haar eigen zorgverzekering te kiezen. Daardoor is er een grote concurrentie ontstaan tussen de zorgverzekeraars. Het idee is dat dit leidt tot lagere totale zorgkosten en een voordeligere verzekering voor jou als klant. Helaas blijkt in de praktijk ieder jaar weer dat de zorg premies duurder worden en de dekkingen kariger. Gelukkig is er een ook positief nieuws. Bij de overstap naar een andere zorgverzekeraar kun je vaak profiteren van leuke acties en kortingen. Wij zetten ze voor je op een rij:

FBTO Actie – Bol.com of Zalando waardebon ter waarde van €25,=

FBTO Zorgverzekering actiesDe basispremie van FBTO is voor 2012 €96,75. Deze premie is zonder vrijwillig eigen risico om de premie omlaag te brengen. FBTO heeft een ruime dekking, goede klanttevredenheid en is zeer goed bereikbaar bij (zorg-)vragen.
Bij het afsluiten van een premie krijg je een gratis waardebon ter waarde van €25,= te besteden bij Bol.com of Zalando. Klik hier voor de FBTO zorgverzekering met Bol.com waardebon of Zalando waardebon

Zilveren Kruis Achmea Actie – €75,= retour

Indien je je zorgverzekering afsluit bij Zilveren Kruis Achmea, dan krijg je maar liefst €75,= retour. Singels, gezinnen, ouders en senioren kunnen een zorgverzekering afsluiten met een basispremie vanaf slechts €78,20 per maand. Voor studenten kost de basis verzekering slechts €67,74.

Agis Zorgverzekeringen – Nationale tijdschriftenbon van €25,=

Agis zorgverzekeringAgis noemt zichzelf de zorgverbeteraar. Ze zullen dus alles in het werk stellen om jouw zorg zo aangenaam mogelijk te maken. Daarvoor betaal je bij Agis een basispremie vanaf €108,25. Het kiezen van aanvullende pakketten bij Agis is zeer overzichtelijk. In één oogopslag is duidelijk waarvoor en hoeveel premie je betaald.
Sluit nu een Agis zorgverzekering af via de volgende link en ontvang een nationale tijdschriftenbon ter waarde van €25,=.

Univé zorgverzekering – kans op een gratis wellness-arrangement

Univé zorgverzekeringBij Univé heb je al een basisverzerking voor €82,42 per maand. Bovendien heb je de mogelijkheid om uit diverse aanvullende pakketten te kiezen. Zo zijn er speciale aanvullende verzekeringen voor brillen en lenzen. Indien je een Univé zorgverzekering afsluit, dan maak je kans op een gratis wellness-arrangement voor 2 personen bij De Veluwse Bron. Deze wordt namelijk iedere week verloot onder de klanten die een zorgverzekering afsluiten.

Ohra zorgverzekering

Ohra zorgverzekeringBij Ohra is de basispremie €109,69 bij het laagst mogelijke eigen risico van €220,=. In combinatie met de mogelijkheid om digitaal te declareren, heb je bij Ohra een goede basis verzekering en ben je er ook van verzekerd dat een een declaratie snel wordt uitgekeerd.
Helaas heeft Ohra geen actie waarbij je een welkomstcadeau krijgt of geld terug.

Meeùs Zorgverzekering, een van de laagste premies

Meeùs Zorgverzekeringen is misschien niet de meest bekende zorgverzekeraar. De dekking van deze Meeùs verzekering wordt verzorgd voor VGZ. Daarmee hebben ze een ruime dekking en een van de laagste premies. Met €83,51 per maand behoort Meeùs tot de goedkoopste aanbieders.Deze is 11 jaren en 5 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie