Category ‘Gratis’

Gratis verzending voor schoenen bij Bijenkorf

14 maart 2014

Profiteer het hele weekend van gratis verzending van schoenen bij Bijenkorf. Met de uitgebreide collectie schoenen van de Bijenkorf vind je beslist het paar dat bij jou past.

Bekijk hier de collectie en profiteer!!

Gratis verzenden bij C&A

25 oktober 2013

Profiteer nu van Gratis verzenden bij C&A. Daarmee bespaar je maar liefst €3,95 aan verzendkosten. Inspiratie opdoen? Kijk hier voor de laatste trends!

Let op: deze actie is geldig tot en met 10 november. Profiteer dus snel!

Air Miles inwisselen bij Bol.com

22 oktober 2013

Bij bol.com kun je vanaf heden ook Air Miles inwisselen. Door deze unieke samenwerking, hoef je nooit meer een bestemming te zoeken voor je Air Miles. Je kunt deze namelijk gebruiken voor miljoenen artikelen op Bol.com.

Dus heb je Air Miles gespaard bij Albert Heijn, Shell, V&D, Praxis, Etos en Gall & Gall? Ga dan snel via deze link naar bol.com. Kies jouw cadeau en bepaal zelf hoeveel Air Miles je inwisselt en hoeveel je bijbetaalt. De Air Miles kun je ook gebruiken bij de artikelen die in de aanbiedingen zijn.

C&A voordeel: de hele maand GRATIS verzenden op alle orders

6 september 2013

Bij C&A heb je deze maand ook online voordeel. Er wordt in de maand september namelijk geen verzendkosten in rekening gebracht op je bestelling. Dat vinden wij een goeie reden om lekker online kleding uit te zoeken, zonder naar een C&A winkel af te reizen.

Profiteer ook van deze actie!

Gratis Samsung Galaxy Tablet bij Ziggo

5 juli 2013

Sluit nu een abonnement af voor minimaal 1 jaar bij Ziggo en ontvang de Samsung Galaxy Tab 7″ gratis. Met deze tablet kun je ook Ziggo TV kijken. Deze aanbieding geldt op verschillende abonnementen bij Ziggo.

» Lees verder: Gratis Samsung Galaxy Tablet bij Ziggo

Gratis verzenden vanaf 15 euro bij kijkshop.nl.

1 mei 2013

Kijkshop.nl heeft een uitgebreid assortiment van leuke cadeaus voor moederdag. Daarnaast versturen ze je bestelling gratis op als je voor minimaal €15,= besteld. En daar is heel veel leuks voor te krijgen bij kijkshop.

Bekijk de Kijkshop.nl tips en profiteer van gratis verzenden!

Het gratis verzenden geldt tot en met 16 juni.

Meivakantie? Gratis verzenden bij Intertoys!

22 april 2013

Voor vele begint bijna de meivakantie. Veel gezinnen gaan er dan even tussenuit. Anderen hopen van het mooie weer te genieten in de eigen tuin. Tijdens de eerste reeks van vrije dagen met hogere temperaturen (her)ontdekken kinderen massaal weer het buitenspeelgoed. Dat wil niet zeggen dat de kinderen geen nieuw speelgoed meer wensen.

Intertoys speelt hier handig op in door bestellingen gratis te versturen.

» Lees verder: Meivakantie? Gratis verzenden bij Intertoys!

C&A Oranjefeest: Gratis verzenden & retourneren.

22 april 2013

Oranje boven! Ook bij C&A! Want tot en met koninginnedag, de dag dat ook de troonwisseling plaatsvindt, viert C&A feest. Dat doen ze door alle bestellingen gratis te verzenden (er worden dus geen verzendkosten verrekend). Eventueel nemen ze ook de retouren voor rekening. Wil jij ook profiteren?

Profiteer van gratis verzenden bij C&A

Geen verzendkosten bij Kixx Online

29 maart 2013

Kixx Online heeft volop lentekleding in het assortiment. Bestel je voor 1 mei voor minimaal 50 euro, dan betaal je bij Kixx Online geen verzendkosten. Dit extra voordeel laat je toch niet liggen? Een extra truitje of broek voor je kids, wordt zo een stuk betaalbaarder.

Profiteer van gratis verzenden bij Kixx Online

C&A: Nu gratis verzenden & retour

29 maart 2013

Bij C&A profiteer je tijdens het paasweekend van gratis verzenden én gratis retourneren. Wil je tijdens deze frisse dagen niet het warme huis en toch lekker shoppen? Dan loop je bij C&A geen enkel risico.

Profiteer vandaag nog!