Zalando

zalando

Zalando is in Duitsland een grote schoenen en fashion winkel. Met hetzelfde concept heeft Zalando inmiddels ook de Nederlandse markt verovert. Onderzoek wijst uit dat ruim twee derde van de Nederlandse bevolking weleens van Zalando heeft gehoord.

Hoewel Zalando zich profileert als online schoenen en fashion winkel, ligt de nadruk voornamelijk op schoenen. Zowel damesschoenen, als heren- en kinderschoenen staan prominent in de etalage van deze online winkel.

Zalando hanteert geen verzendkosten. Ook retour sturen gaat zonder extra (-verzendkosten). Er is zelfs geen minimumbedrag, ook orders van een tientje worden gratis verstuurd. Dit zie je niet vaak bij online Nederlandse schoenenwinkels.

Bestellingen worden meestal dezelfde dag nog verzonden. Indien je nog snel voor een feestje een paar schoenen nodig hebt, maar geen tijd om te winkelen, dan is Zalando.nl een aanrader.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Zalando, 7.0 out of 10 based on 29 ratings

Kijk hieronder voor een Zalando kortingscode, Zalando aanbieding, Zalando actiecode, Zalando couponcode of Zalando kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.


Kortingsbon Zalando voor 5 euro korting

Zalando

Zalando is in Duitsland de grootste online schoenenwinkel. Ze willen nu de Nederlandse markt veroveren met een spetterend aanbod en goede service. Met een kortingsbon van Zalando bestellen nieuwe klanten het eerste paar schoenen of kleding met 5 euro korting.

Lees verder over Kortingsbon Zalando voor 5 euro korting »

Oudere acties van ZalandoZalando kortingscode: 20% korting op lage herenschoenen
Zalando kortingscode: 20% korting op dameslaarzen
Zalando kortingscode: 20% korting op jassen
Zalando kortingscodes tot €20,- korting op sale
Zalando: Sale stijgt tot 70%