Ziggo

ziggo

Ziggo is Nederland de onbetwiste leider op het gebied van televisie, internet en telefonie. Al jarenlang loopt Ziggo met deze diensten voorop. Steeds weer worden de nieuwste technologieën toegepast om koploper in dit segment te blijven. En daar profiteer jij als consument natuurlijk van.

De oudste dienst van Ziggo is het leveren van TV signaal. Via de kabel levert Ziggo het steeds minder populair wordende analoge TV signaal. Als eerste kabelaar, ging Ziggo in Nederland over naar een digitaal signaal. Via dezelfde kabel, kun je via Ziggo honderden verschillende zenders ontvangen. Het digitale signaal wordt zonder meerprijs t.o.v. het analoge TV signaal geleverd.

Verder kunnen er tegen geringe meerprijzen extra zenders worden bijgeleverd. Denk daarbij aan uitgebreide keuzepakketen voor Kids, Film & Entertainment, Kennis & Nieuws, Muziek of Sport. Kortom voor ieder wat wils. Naast extra zenders biedt Ziggo ook interactieve televisie. Wat is er makkelijker dan vanuit de luie stoel met de afstandbediening een filmpje te huren, die dan direct door Ziggo voor jou alleen wordt uitgezonden. Nooit meer in de regen de deur uit om naar de videotheek te gaan.

Steeds meer zenders worden bovendien aangeboden in het HD signaal, dat een 5x zo scherp beeld geeft als een normaal televisiesignaal. Dat zorgt voor een ongeëvenaarde kijkerservaring.

Groot geworden door het leveren van TV signaal ging Ziggo ook breedband internet aanbieden. Op dit gebied heeft Ziggo de snelste internetverbinding via de kabel in Nederland. Voortdurend worden de snelheden verhoogt, zonder de prijs te verhogen. Bij Ziggo kun je onbeperkt downloaden met een snelheid tot 50Mb en uploaden met 5Mb. Ideaal voor fanatieke games, veeleisende surfers en voor het downloaden van film en muziek. Ook voor families met meerdere computers biedt deze snelle verbinding veel mogelijkheden om tegelijkertijd online te zijn.

Met de dienst Telefonie wordt de trilogie die Ziggo sterk maakt voltooid. Of je nu veel of weinig belt, lang of kort, er is altijd een telefonie abonnement dat aansluit bij jouw belgedrag. Voor slechts een paar euro per maand kun je al bellen met de hele wereld. Bel je met andere Ziggo abonnees, dan zijn de gesprekskosten zelfs de helft van het geld. Bij een iets duurder abonnement bel je zelfs gratis met alle vaste nummers in Nederland. Ideaal om wekelijks of zelfs dagelijks lekker bij te kletsen met je vrienden of familie aan de andere kant van Nederland.

Om het allemaal nog mooier te maken, kun je bij Ziggo al deze diensten afnemen in een Alles in één pakket. Door deze 3 diensten te combineren, bespaar je maandelijks tientallen euro’s terwijl je gebruikt maakt van de beste diensten in Nederland. Waar wacht je nog op?

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Ziggo, 6.0 out of 10 based on 4 ratings

Kijk hieronder voor een Ziggo kortingscode, Ziggo aanbieding, Ziggo actiecode, Ziggo couponcode of Ziggo kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Ziggo

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Ziggo beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Ziggo aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van ZiggoGratis Samsung Galaxy Tablet bij Ziggo