Super actiekorting bij Bart Smit voor 15% online korting

bartsmit

Bart Smit heeft een super actiekorting in het leven geroepen. Je kunt namelijk 15% korting krijgen op het duurste artikel dat je besteld. Nieuwsgierig geworden?

Hoe werkt deze actie?
Bij jouw online aankoop heb je recht op de volgende kortingen:
– Maximaal 2 x 15% korting op één artikel uit het assortiment speelgoed, DVD’s en games*.
– Maximaal 1 x 10% korting op één spelcomputer (Nintendo, PlayStation, Xbox 360), tablet of iPod naar keuze.

De kortingen worden automatisch op je bestellijst verrekend; het systeem selecteert automatisch het duurste artikel in de bestellijst en berekent hier de korting over. Je ziet bij ‘aktiekorting’ in de bestellijst de totale korting die je geniet.

De actie geldt ook voor bestaande aanbiedingen, maar niet in combinatie met andere voordeelbonnen of actiecodes. De korting is niet geldig op games met een releasedatum na de actieperiode en die als zodanig ook worden afgeleverd na de actieperiode.

*Uitzonderingen op de kortingsactie zijn (digitale) CadeauCards (incl. iTunes- en netwerkkaarten) en boeken met een vaste verkoopprijs. Daarnaast is Bart Smit gerechtigd om de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen

De actieperiode duurt online van zaterdag 27 oktober t/m zondag 4 november 2012.Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Bart Smit

Deze actie is 11 jaren en 9 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie