Gratis slimme thermostaat

essent

Een slimme thermostaat is een warmteregelaar die ervoor zorgt dat je niet onnodig veel verstookt. Bij Essent krijg je Gratis zo’n slimme thermostaat indien je klant wordt.

Hoe werkt de slimme thermostaat?
De slimme thermostaat weet wanneer je wel of niet thuis bent. Indien je voor langere tijd de deur uitgaat, schakelt deze de verwaming wat lager, zodat je niet onnodig stookt. Dat kan uiteindelijk jaarlijks tot €175,= besparen.

Om te detecteren of je thuis bent, gebruikt de slimme thermostaat meerdere sensoren:

Een bewegingssensor detecteert of er nog iemand in huis is. De bewegingssensensor detecteert alleen mensen, geen huisdieren. Indien er langer dan een ingestelde tijd geen beweging wordt gedetecteerd, dan wordt de verwarming automatisch lager gezet.

Lig je bijvoorbeeld op de bank te slapen of TV te kijken, dan zal de bewegingssensor wellicht denken dat er niemand thuis is. De ingebouwde warmtesensor kan aan de hand van de lichaamswarmte detecteren dat er toch iemand in de kamer is. Zo wordt voorkomen dat de verwarming wordt uitgeschakeld als je dat eigenlijk niet wilt.

Met de ingebouwde klokfunctie kun je dagen en tijden instellen, wanneer je niet thuis bent of slaapt. Ook dan wordt de verwarming automatisch teruggeschakeld naar een lagere temperatuur.

De slimme thermostaat kan eenvoudig via een kabeltje aan de PC worden gekoppeld. Via een overzichtelijk programma kun je dan jouw voorkeuren instellen in de thermostaat.

Hoe krijg ik de thermostaat?
De slimme thermostaat is te koop bij enkele vakwinkels. Indien je klant wordt bij Essent, krijg je een slimme thermostaat helemaal GRATIS

Bestaande klanten van Essent kunnen de thermostaat bestellen via Essent bestellen voor €99,= inclusief verzendkosten.Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Essent

Deze actie is 13 jaren en 1 maand geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie