Energie acties: kortingen van energieleveranciers

nederlandseenergiemaatschappij

Nu de herfst begonnen is en de temperaturen weer dalen, gaat in veel huishoudens de kachel aan. Voor energie leveranciers is dat dé periode om te gaan stunten met energie acties. Gedurende deze maanden stappen maandelijks ongeveer 80.000 huishoudens over naar een nieuwe energieleverancier.

Wij hebben van de grootste, betrouwbare leveranciers alle acties op een rij gezet. Door overstappen verlaag je niet alleen je energierekening, maar je profiteert ook nog van aanbiedingen als 100 euro cash of een gratis LED lamp.

Het is wettelijk geregeld dat bij overstappen van energieleverancier, de nieuwe leverancier de hele overstap regelt. Overstappen levert jou dus geen rompslomp op. Stap daarom nu over naar een van de volgende aanbieders en profiteer direct van de acties:

Essent

Essent acties

100 euro retour op je rekening.

Essent actie

De Nederlandse Energie Maatschappij

Acties Nederlandse Energie Maatschappij

100 euro extra korting op je energierekening.

actie

Nuon

Nuon energie actietarief

20% korting op energietarief gedurende het eerste jaar.

Nuon actie

E.ON

E.ON Samsung

Bij overstap naar E.ON kun je kiezen uit voor een GRATIS Samung product. Op dure Samsung producten krijg je flinke kortingen.

actie

EnergieDirect

EnergieDirect

Laagste prijs garantie. Indien elders lagere tarieven, dan verschil + 50% retour. Geen vast contract.

EnergieDirect actie

Ken je nog meer acties, die wij niet hebben vermeld, maar wel het vermelden waard zijn? Post deze dan even als reactie onder dit bericht, zodat wij de lijst met acties kunnen aanvullen.Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Nederlandse Energie Maatschappij

Deze actie is 13 jaren en 10 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie