Center Parcs Bungalowrace: voor €8 p.p.p.n. op vakantie!

centerparcs

Het klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar tijdens de Center Parcs Bungalowrace boek je dagelijks 1000 huisjes voor slechts 8 euro per persoon per nacht.

Gedurende 10 dagen, staan er dagelijks om 9:00u maar liefst 1000 cottages te wachten op jou. Vanaf dat moment kun je een bungalow uit de bungalowrace boeken voor 8 euro p.p.p.n. Hoe later op de dag, hoe kleiner de kans dat je nog een bungalow kunt bemachtigen.

Zijn er nog addertjes onder het gras?
Natuurlijk is 8 euro heel goedkoop. Center Parcs rekent erop dat het huisje volledig bezet is. Dus voor een 6 persoons huisje betaal 6 x €8,- oftewel €48,- per nacht. Ook als het huisje maar door 5 personen bezet is.

Er wordt ook €29,50 aan reserveringskosten gerekend en daarnaast eventuele kosten voor dekbedhoezen en de toeristenbelasting. De totaalprijs zal dus iets hoger uitvallen, maar het blijft natuurlijk een spectaculaire aanbieding: de Center Parcs Bungalowrace.

Deze actie is geldig tot en met 2 december en elke dag staat er een nieuw aanbod klaar!Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Center Parcs

Deze actie is 13 jaren en 8 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie