Weekendjeweg.nl aanbiedingen

weekendjeweg

Het is ’s avonds weer langer licht en de temperaturen zijn weer aangenaam. Rond deze tijd begint bij zowat heel Nederland het vakantiegevoel te kriebelen. Toch duurt het voor de meesten nog enkele maanden voordat de zomervakantie aanbreekt.

Om de tijd tot aan de zomervakantie te overbruggen, gaan veel mensen nog even een weekendje weg. Wij hebben voor jou enkele zeer interessante aanbiedingen van weekendjeweg.nl op een rij gezet.

3 = 2 actie
Geniet van een 3 overnachtingen voor de prijs van 2 nachten.  Deze actie is geldig bij vele hotels in steden alsook in hotels midden in de natuur.
Goedkope hotels aanbieding
Hotels voor maximaal 50 euro per nacht, inclusief ontbijt. Echt low budget een weekendje weg!
Kinderen GRATIS
Wilt u er eens lekker tussenuit met de kinderen? Dat kan nu extra voordelig! Bij deze hotels verblijven 1 of 2 kinderen t/m 11 jaar GRATIS op de kamer (bij enkele hotels zijn zelfs kinderen t/m 15 jaar GRATIS).
Stunt weekend aanbieding
Selecteer aankomst datum, land en de omgeving of plaats waar je naartoe wilt. Laat je verrassen in welk hotel je voor een stuntprijs een weekend kunt verblijven.
Last minute hotels
Wil je binnen nu en 2 weken een weekendje weg? Profiteer dan van de Last minute aanbiedingen.
Mystery hotels
Een Mystery Hotel-aanbieding is altijd een zeer scherpe voordeelprijs. Deze prijs vind je nergens anders. Een verrassend verblijf én extra hoge korting…Wie wil dat niet?Bekijk alle acties, aanbiedingen en kortingscodes van Weekendjeweg.nl

Deze aanbieding is 14 jaren en 3 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie