Carnavalskleding top 7

Nog 2 weken en dan zitten we er midden in: Carnaval. Onder de grote rivieren is carnaval het feest waar bijna iedereen reikhalzend naar uitziet. De laatste jaren wint carnaval ook elders aan populariteit. Bij carnaval hoort natuurlijk ook verkleden.

Je kunt tijdens deze dagen lekker verschuilen achter een ander masker en kostuum. Ook op internet zijn de carnavalskleding winkels in opkomst. Wij hebben voor jou een top 7 opgesteld van webshops waar je je carnavalspakken kunt kopen:

1. Feestwinkel Fun-en-feest.nl
De online feestwinkel van fun-en-feest.nl .heeft een groot assortiment carnavalskostuums, feestartikelen, fopartikelen pruiken & acessoires. Duizenden feestartikelen zijn direkt uit voorraad leverbaar.

2. Partyshopper.nl
Meer dan 10.000 stuks carnavalskleding en verkleedkleding. Bovendien krijg je met de kortingscode carnaval10 nog eens 10% korting op gehele bestelling

3. Carnavalskostuumwinkel.nl
Leuke shop met veel keuze

4. Bellatio carnavalskleding
Vele kostuums voor een voordelige prijs. Lage verzendkosten.

5. Pruiken-winkel.nl
Vooral veel pruiken, maar ook hoeden, verkleedkleding en foparikelen

6. Pinkstyle
De naam van de winkel zegt al. Wil je helemaal in het roze verkleed gaan met carnaval, dan moet je zeker eens in deze winkel kijken.

7. Fopartikelenwinkel.nl
Altijd leuk met de carnaval om je vrienden eens voor de gek te houden met fopartikelen.Deze aanbieding is 14 jaren en 4 maanden geleden toegevoegd.

Reageer op deze actie