Wolford

wolford

Wolford heeft een leidende positie op het gebied van legwear. Ben je op zoek naar exclusieve, kwalitatieve kousen, leggings, ondergoed, lingerie of badkleding, dan slaag je zeker bij Wolford. Ook verkoopt Wolford ‘ready-to-wear’ artikelen.

Naast een uitgebreide normale collectie, vind je ook een grote collectie figuur corrigerende artikelen. Ideaal om iets te verbloemen. Een ideale shop voor elke vrouw dus. Voor heren is er een (klein) assortiment sokken en kousen te koop.

Alle bestellingen bij Wolford worden gratis thuis gestuurd, ongeacht de orderwaarde. Zelfs het retour sturen is kosteloos. Daarom kunnen we Wolford ook van harte aanbevelen als jouw shop voor legwear.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Wolford, 9.5 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Wolford kortingscode, Wolford aanbieding, Wolford actiecode, Wolford couponcode of Wolford kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Wolford

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Wolford beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Wolford aanbiedingen in de online shop zijn.