Wasmachine.nl

wasmachinenl

Wasmachine.nl is een gespecialiseerde webwinkel waar je voordelig wasmachines, wasdrogers en vaatwassers kunt bestellen. Bij Wasmachine.nl worden de typische voordelen van een webshop en een fysieke winkel gecombineerd.

Door de online verkoop, kan wasmachine.nl de (persooneels)kosten laag houden. Dat zie je gelijk terug in de prijs. Lekker voordelig.

De service is hetzelfde als bij een fysieke winkel: de nieuwe wasmachine, droger of vaatwasser wordt je gewoon binnen bezorgd op de plek waar hij moet komen staan, al is dat op de 2e verdieping. En daar houdt de service niet mee op. Zonder extra kosten wordt je wasmachine, droger of vaatwasser aangesloten. Een eventueel defect oud apparaat wordt gratis mee terug genomen. Geen sjouwwerk meer, dus.

Omdat wasmachine.nl als dochter gelieerd is aan wehkamp.nl, kun je ervan op aan, dat de je bestelling bij wasmachine.nl in goede handen is. Voor ons is dit de plek om je witgoed te bestellen.

Mocht je toe zijn aan nieuwe wasmachine, kijk dan altijd op wasmachine.nl

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Wasmachine.nl, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Wasmachine.nl kortingscode, Wasmachine.nl aanbieding, Wasmachine.nl actiecode, Wasmachine.nl couponcode of Wasmachine.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Wasmachine.nl

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Wasmachine.nl beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Wasmachine.nl aanbiedingen in de online shop zijn.