Truus.nl

truus

Truus.nl is dé website voor huishoudelijke en verzorgingsproducten. Je kunt het zo gek niet bedenken of Truus heeft het. Vaak ook nog veel goedkoper dan in de winkel bij jou in de buurt.

Truus koopt namelijk alles rechtstreeks en groots bij de leverancier in. Omdat Truus uitsluitend via de webshop levert, kunnen ze de kosten laag houden. Dit voordeel wordt doorberekend aan jou.

Dus voor je shampoo, luiers, wc-papier, tandpasta, deodorant en alle andere huishoud- en verzorgingsproducten ga je naar Truus.nl. Indien je voor mimimaal €45,= bestelt, wordt je bestelling bovendien gratis thuisbezorgd. En dat op een dag en tijdstip wat jou uitkomt. Nog niet overtuigd? Neem dan snel een kijkje in deze complete webshop!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Truus.nl, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Truus.nl kortingscode, Truus.nl aanbieding, Truus.nl actiecode, Truus.nl couponcode of Truus.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Truus.nl

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Truus.nl beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Truus.nl aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Truus.nlTruus.nl kortingscode: gratis verzending!