Sjoez

sjoez

Sjoez.nl is een nieuwe online schoenenwinkel die in oktober 2010 is geopend. Sjoez spreekt de ambitie uit om de grootste online schoenen winkel van Nederland te worden. Het zal een flinke klus worden om de gevestigde namen O’moda en inmiddels ook Zalando van de troon te stoten.

Toch heeft Sjoez.nl alles wat een online schoenen in onze ogen zou moeten hebben: een unieke collectie schoenen (en tassen), geen verzendkosten (boven €50,-) en gratis retour sturen. Met name het gratis retourneren is voor online schoenen shoppers belangrijk. Voor het terugsturen heb je zelfs 14 dagen de tijd. Natuurlijk ontbreekt ook een veilige betaalmethode niet, zoals iDeal en Credit Card.

Hoe zit het met de gebruiksvriendelijkheid?
De website van Sjoez.nl is overzichtelijk en werkt prettig. Bij het bestellen, kun je de maat kiezen en er wordt gelijk aangegeven hoeveel paren er nog aanwezig zijn. Het valt ons wel op dat er vaak nog maar één paar aanwezig is, maar dat kan toeval zijn.

Het betalen gaat eenvoudig en spreekt voor zich. Met een duidelijke navigatie zijn de te doorlopen stappen direct helder. Af en toe geeft Sjoez.nl kortingscodes uit die eenvoudig kunnen worden ingegeven bij het bestellen.

De tijd zal leren of Sjoez.nl daadwerkelijk de grootste in Nederland wordt. Aan de ambitie en de aan de website zal het zeker niet liggen. Wat ons betreft een welkome aanvulling.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Sjoez, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Sjoez kortingscode, Sjoez aanbieding, Sjoez actiecode, Sjoez couponcode of Sjoez kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Sjoez

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Sjoez beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Sjoez aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van SjoezKortingscode Sjoez voor €10,= korting