Protest

protest

Het merk Protest wordt vaak in één adem genoemd met boardwear, beachwear en streetwear. Protest heeft met name bij de iets jongere doelgroep veel trouwe fans. Het merk is ontwikkeld door enkele Hollandse snowboarders. Bij alle Protest artikelen worden 2 belangrijke eigenschappen gecombineerd. Het artikel moet praktisch zijn en ‘fashionable’.

Omdat Protest veel wordt gedragen door snowboarders en surfers, is het praktische/functionele aspect van een kledingstuk erg belangrijk. Koordjes waar je achter blijft haken, zul je dus niet zien. Deze doelgroep is van oudsher modebewust. Geen wonder dat het fashion aspect belangrijk is bij dit merk.

In de Protest shop vind je elk seizoen weer de mooiste artikelen voor de tijd van het jaar. Makkelijk en veilig online te bestellen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Protest, 8.5 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Protest kortingscode, Protest aanbieding, Protest actiecode, Protest couponcode of Protest kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Protest

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Protest beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Protest aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van ProtestProtest: 15% korting met kortingscode