Personalgifts.nl

personalgifts

Wat is nu een leuker cadeau dan een persoonlijk cadeau? Juist, dat is er niet! Bij Personalgifts.nl spelen ze daar perfect op in. Bij Personalgifts.nl vind je dan ook enkel persoonlijke cadeaus.

Om je alvast wat ideeën te geven: Boeken waarin jij de hoofdrol speelt, samen met je favoriete tekenfilm helden als Dora, Dikkie Dik of Nijntje. Maar ook Baantjer boeken, waarin een door jou gekozen naam een hoofdrol speelt. Zeer persoonlijk en leuk om te lezen door de ontvanger.

Origineel is ook een Dora DVD, waarin een foto van jouw kind de hoofdrol speelt samen met Dora. Pas wel op dat je kind niet van verbazing van de bank valt…

Behalve boeken en DVD’s, vind je bij Personalgifts.nl ook (WK) t-shirts met eigen naam, een mok met eigen foto, spreuk- en foto tegeltjes, chocolade met afbeeldingen, straatnaam borden en nog veel meer leuke, persoonlijke artikelen.

Laat je inspireren in de webshop van Personalgifts.nl

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Personalgifts.nl, 9.4 out of 10 based on 2 ratings

Kijk hieronder voor een Personalgifts.nl kortingscode, Personalgifts.nl aanbieding, Personalgifts.nl actiecode, Personalgifts.nl couponcode of Personalgifts.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Personalgifts.nl

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Personalgifts.nl beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Personalgifts.nl aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Personalgifts.nlKortingscode Personalgifts: €5,- korting op Milka
Kortingscode Personalgifts.nl: 10% korting op Nijntjeboeken met naam