MyCityDeal

mycitydeal

MyCityDeal heeft een uniek concept in Nederland. Elke dag hebben zij een zeer interessante aanbieding die slechts één of enkele dagen geldig is. MyCityDeal maakt afspraken met aanbieders voor een gigantische korting van 50% of meer op een bepaald product of dienst.

Alleen als er via MyCityDeal voldoende bestellingen worden geplaatst, dan gaat de deal door. Dit kan bijvoorbeeld een goedkoop bioscoopkaartje zijn, of een etentje bij een restaurant in jouw stad. Na aankoop krijg je een voucher waarmee je binnen een bepaalde periode (meestal één jaar) de deal kunt verzilveren. Je hoeft dus niet dezelfde dag nog naar de bioscoop.

Indien er niet voldoende bestellingen worden geplaatst voor de aanbieding, dan gaat de deal niet door. De bestelling wordt automatisch voor jou geannuleerd en er wordt geen geld afschreven van je rekening of creditcard. Makkelijker kan niet.

Kijk snel wat de aanbieding voor vandaag is!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
MyCityDeal, 6.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een MyCityDeal kortingscode, MyCityDeal aanbieding, MyCityDeal actiecode, MyCityDeal couponcode of MyCityDeal kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode MyCityDeal

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van MyCityDeal beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er MyCityDeal aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van MyCityDealNS dagkaart: 2 stuks voor slechts 19,95 euro
2 NS dagkaarten voor 19,95
Tegoedbon 20 euro bij PosterXXL.nl voor slechts 3 euro
Bioscoopkaartje voor 1 euro