Movie Park Germany

moviepark

Movie Park Germany – Speel mee in de leukste familiefilm.
In Movie Park Germany vind je meer dan 40 attracties die allemaal op de een of andere manier verbonden zijn met een film. Het park werkt daarvoor samen met grote partners en TV studio’s, zoals 20th Century Fox, MGM, DreamWorks, Universal en Nickelodeon. Movie Park Germany is daarmee omgetoverd naar het Hollywood van Europa. Dit pretpark ligt in Duitsland, dicht tegen de Nederlandse grens bij Oberhausen.

Actie
Voor de stoere jongens en meisjes heeft Movie Park Germany de High Fall en de Bandit. Bij de High Fall maak je een vrije val van 60 meter. De adrenaline die dit opwekt zal nog lang blijven stromen in je bloed. De Bandit is een houten achtbaan, die je flink wakker schudt zodat je geen middagdutje nodig hebt.

NICKLAND!
De helden van Nickelodeon beheersen dit gedeelte met 16 atrracties op het park. Grote kans dat je hier SpongeBob, Dora en Jimmy Neutron tegen het lijf loopt. In de SpongeBob’s Splash Bash kun een watergevecht voeren. En in de Big River Adventure ga je met Dora op avontuur in de Jungle . NICKLAND is ongeveer 7 voetbalvelden groot en biedt urenlang plezier voor de kinderen.

Movie Park Germany is voor de hele familie een ware belevenis.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Movie Park Germany, 7.5 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Movie Park Germany kortingscode, Movie Park Germany aanbieding, Movie Park Germany actiecode, Movie Park Germany couponcode of Movie Park Germany kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Movie Park Germany

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Movie Park Germany beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Movie Park Germany aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Movie Park GermanyActiecode Movie Park Germany voor €3,= korting
Actiecode Movie Park Germany voor 6 euro korting