Mieniemie

mieniemie

Mieniemie is erg leuke webwinkel voor babykleding, jongenskleding en meisjeskleding. Mieniemie heeft een unieke collectie met Nederlandse en buitenlandse merken als Belle Beau, Blemish & Blemish Sister, Boontje, Timberland, Rifle, Tjoelup en vele anderen.

De kinderkleding van Mieniemie kan getypeerd worden als kinderkleding uit een hoger segment. Geen low-budget store dus. De exclusieve kinderkleding is echter wel uniek, zodat niet de halve peuterklas of basisschool dezelfde broek, jurkje of truitje draagt. Iedere moeder wil toch dat haar kind er leuk en gekleed uitziet?

Als je iets bestelt bij Mieniemie, dan zul je de bestelling ervaren als cadeautje (en ik spreek uit ervaring). Het pakketje is niet zomaar een bestelling, maar gelijk een cadeau. Je kunt zelfs de bestelling voorzien van een kaartje en rechtstreeks laten opsturen naar diegenen die je kinderkleding cadeau wilt geven. Handig toch?

Ook moeders vinden hier leuke artikelen voor zichzelf. Mieniemie heeft bijvoorbeeld zeer luxe luiertassen, die eerder doen denken aan een exclusieve handtas.

Laat je inspireren door de collectie van Mieniemie en laat ons weten wat je ervan vind!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Mieniemie, 7.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Mieniemie kortingscode, Mieniemie aanbieding, Mieniemie actiecode, Mieniemie couponcode of Mieniemie kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Mieniemie

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Mieniemie beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Mieniemie aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van MieniemieKortingscode Mieniemie voor 15% korting
Kortingscode Mieniemie: geen verzendkosten