Mexx

mexx

Mexx! Misschien wel het allerbekendste modemerk. Betaalbaar, voor elke doelgroep, een mooie collectie en een sterk merk, dat is Mexx samengevat. Natuurlijk kunnen we nog veel meer over Mexx vertellen, maar eigenlijk is met deze inleiding alles verteld.

Mexx heeft een moderne e-shop zoals ze het zelf noemen, waar een groot deel van de collectie ook online te koop is. In deze Mexx shop kun je met vrijwel al betaalmogelijkheden betalen, iDeal, rembours, credit card, op rekening en acceptgiro. De drempel om bij de online Mexx winkel te bestellen, is daarmee vrij laag.

Mocht je niet tevreden zijn over je bestelling, dan kun je deze terugsturen binnen 14 dagen. Daarvoor moet je wel even contact opnemen. Bij het retourneren, kun je het beste je pakketje zelf afgeven bij een DHL servicepunt in de buurt. Anders moet je het pakketje namelijk opsturen naar een adres in Duitsland en daarvoor zijn de kosten iets hoger dan verzenden binnen Nederland.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Mexx, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Mexx kortingscode, Mexx aanbieding, Mexx actiecode, Mexx couponcode of Mexx kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Mexx

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Mexx beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Mexx aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van MexxMexx Sale is begonnen!
Kortingscode voor 20% korting op sale collectie bij Mexx
Mexx.nl kortingscode voor gratis verzenden
Mexx kortingscode voor 12% korting
Zomeruitverkoop bij Mexx