MatraBike

matrabike

MatraBike is al bijna 20 jaar een betrouwbare fietsleverancier. Sinds 1991 is Matra importeur van kwaliteitsfietsen, zoals mountainbikes, hybridefietsen/stadsfietsen, crosshybrides, moederfietsen, omafietsen, kinderfietsen, racefietsen, cruiserfietsen, BMX-fietsen, vouwfietsen en elektrische fietsen.

Tienduizenden Nederlandse en Belgische klanten hebben al naar volle tevredenheid kennis gemaakt met de hoge kwaliteit van de rijwielen van Matrabike.nl. Ook service staat bij Matrabike.nl hoog in het vaandel.

Door jarenlange ervaring in de rijwielbranche en rechtstreekse exclusieve contacten met vooraanstaande fabrikanten heeft MatraBike zich zeer sterk ontwikkeld in de verkoop van betaalbare kwaliteitsrijwielen aan de consument en (rijwiel)handel. Daardoor worden de fietsen voor uitzonderlijk lage prijzen aanbieden.

.Het uitgebreide assortiment heeft zijn weg gevonden naar vele rijwiel-enthousiasten. Door rechtstreekse levering van importeur naar consument, geeft Matrabike tot 60% korting op de kwaliteitsfietsen. Je profiteert van de directe inkoop bij de fabrikanten en van het grote inkoopvolume.

De aangeboden fietsen bevinden zich in de brede prijsrange van 69 euro tot 1799 euro zodat zowel de recreatieve fietser met een beperkt budget als de professional die hoge eisen stelt, worden bediend. Elke fiets heeft de best mogelijke prijs/kwaliteitsverhouding.

Matra is de officiële importeur van de Europese merken Cross en Ideal. Daarom heeft Matra als eerste de nieuwste modellen. Op de fietsen van MatraBike worden de beste kwaliteitscomponenten gemonteerd, o.a. van het wereldmerk Shimano.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...

Kijk hieronder voor een MatraBike kortingscode, MatraBike aanbieding, MatraBike actiecode, MatraBike couponcode of MatraBike kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode MatraBike

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van MatraBike beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er MatraBike aanbiedingen in de online shop zijn.