Libéma

libema

Libéma vakantieparken heeft in Nederland 2 vakantieparken en een Safaricamp. Zowel vakantiepark Beeksebergen als Safaricamp Beeksebergen liggen op loopafstand van het gelijknamige safari- en attractiepark. Naast deze locatie exploiteert Libéma ook Vakantiepark Dierenbos.

In het Libéma Vakantiepark Beekse bergen kun je overnachten op kampeerplaatsen, in Chalets, blokhutten en Jungalows met een beestachtig leuke print! Het hele park is ingericht rond het thema safari. Kinderen van alle leeftijden kunnen zich hier prima vermaken.

Vakantiepark Dierenbos ligt vlak bij ’s Hertogenbosch. Je kunt er kamperen of logeren in themabungalows. In het park kun je kennismaken met allerlei bosdieren, zoals herten, fazanten en eekhoorns. Een ideaal park om met kinderen je vakantie door te brengen

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Libéma, 6.8 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Libéma kortingscode, Libéma aanbieding, Libéma actiecode, Libéma couponcode of Libéma kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Libéma

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Libéma beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Libéma aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van LibémaLibéma vroegboekkorting (10%) tot €100,= korting