Leenbakker

leenbakker

Leenbakker is een bekende winkel in Nederlandse winkelcentra en op meubelboulevards. Het is echter minder bekend dat Leenbakker ook een webshop heeft. Het hele assortiment tuin, wonen, slapen, werken, woningdecoratie en textiel is ook via de website van Leenbakker te bestellen. Leenbakker is dus een compleet woonwarenhuis.

Het voordeel van de webshop is dat alle artikelen geleverd worden vanaf het centrale magazijn. Het komt dus zelden voor dat een artikel niet op voorraad is. In de winkels zijn de populaire aanbiedingen meestal snel uitverkocht, terwijl ze via internet dan vaak nog wel geleverd kunnen worden.

Zoals een must bij alle webwinkels, zijn er diverse betaalmogelijkheden. Zowel het populaire iDeal als betalen via creditcard wordt ondersteund.

Bestelde meubels of bedden worden keurig thuisbezorgd. Dat is wel zo gemakkelijk. Normaal gesproken rekent Leenbakker hier bezorgkosten voor. Er is ons echter ingefluisterd dat wij regelmatig een actie mogen aanbieden waarop deze bezorgkosten vervallen. Houdt actie-korting.nl dus goed in de gaten.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Leenbakker, 5.8 out of 10 based on 2 ratings

Kijk hieronder voor een Leenbakker kortingscode, Leenbakker aanbieding, Leenbakker actiecode, Leenbakker couponcode of Leenbakker kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Leenbakker

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Leenbakker beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Leenbakker aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van LeenbakkerLeenbakker prijzenparade: Win prijzen bij je aankoop