L-Carnitine

l-carnitine

L-Carnitine.nl is een webshop waar je producten kunt bestellen met daarin de stof Carnitine. Carnitine is een stof die de stofwisseling bevordert. L-Carnitine wordt o.a. toegepast in middelen ter bevordering van afslanken.

L-Carnitine wordt sinds het eind van de tachtiger jaren van de 20e eeuw ook toegevoegd aan zuigelingenvoeding.

Zodra er een tekort is aan carnitine is er ook een tekort aan energie. Dat kan resulteren in vermoeidheid, het erg koud hebben en zelfs hartfalen. L-carnitine wordt ook ingezet door sporters. Zo kan de stof een verbetering geven van het uithoudingsvermogen en helpen bij het herstel van spieren na inspanning.

Bij L-Carnitine.nl vind je meer informatie over deze werkzame stof en bovendien kun je daar producten bestellen, gebaseerd op het L-Carnitine bestandsdeel.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...

Kijk hieronder voor een L-Carnitine kortingscode, L-Carnitine aanbieding, L-Carnitine actiecode, L-Carnitine couponcode of L-Carnitine kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode L-Carnitine

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van L-Carnitine beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er L-Carnitine aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van L-Carnitine