KPN

kpn

De KPN behoeft eigenlijk geen introductie meer. De KPN is groot geworden met de traditionele telefonie. Simpel via een vaste lijn in gesprek komen met een andere gesprekspartner aan de andere kant van de lijn. Inmiddels is de markt van telefonie compleet veranderd. Vaste telefonie vindt vaak niet meer plaats via de ouderwetse telefoonlijn. Dit gaat tegenwoordig veel goedkoper via het internet.

Ook de KPN is met deze ontwikkeling een voorloper, zodat het zogenaamde internetbellen via de KPN niet alleen voordeliger is, maar ook vertrouwd en storingsvrij.

Naast de vaste telefonie is KPN samen met Vodafone in Nederland een van de pioniers geweest op het gebied van mobiele telefonie. Inmiddels zijn er in Nederland meer mobiele telefoons in omloop, dan dat er inwoners zijn. Dat het KPN een van de marktleiders is, onderschrijft de kwaliteit van KPN op het gebied van mobiele telefonie.

Naast telefonie, is KPN ook actief als internet provider. Uit naam van meerdere bedrijven heeft KPN snel (breedband) internet toegang aangeboden via ADSL. Onder de merknamen Het net en Planet Internet heeft KPN een groot marktaandeel weten te bemachtigen in dit segment. In 2008 is KPN begonnen om andere merknamen om te zetten naar het merk KPN. Dat heeft ze zeker geen windeieren gelegd. KPN is Nederland één van de grootste aanbieders van breedband internet middels de ADSL techniek.

De laatste ontwikkeling op internet gebied is mobiel internet voor de laptop. Middels een dongel kun overal ter wereld mobiel internetten op je laptop. Deze techniek maakt een snelle groei door en wederom loopt de KPN voorop.

De laatste jaren heeft KPN ook de markt van digitale televisie ontdekt. Met de komst van digitenne probeert KPN (succesvol) marktaandeel van de traditionele kabelaars als Ziggo af te snoepen. Met interactieve TV van KPN kun kijken wat je wilt en wanneer je wilt. Ook kun je programma’s terug kijken.

KPN is in Nederland een van de grootste en betrouwbaarste bedrijven voor telefonie, internet en (interactieve) digitale televisie! Wil je profiteren van alle producten van de KPN, neem dan het voordelige ‘Alles in 1’ combinatiepakket waarmee je internet, telefonie en TV in huis haalt tegen het meest voordelige tarief.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
KPN, 5.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een KPN kortingscode, KPN aanbieding, KPN actiecode, KPN couponcode of KPN kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode KPN

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van KPN beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er KPN aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van KPN3 Maanden Gratis Digitenne van KPN