Kijkshop

kijkshop

De kijkshop is een winkel, die al ver voor het internet tijdperk een virtueel winkel concept had. Alle producten zijn uitsluitend achter het glas te bekijken. In de vitrine in de fysieke winkel, vind je bij elk artikel een kaartje met artikelinformatie en de verkoop prijs. Je moet er zelf een verkoopbon invullen met het artikelnummer. Daarna kun je met deze bon het artikel ‘afhalen’ aan de kassa.

Door dit concept bespaart kijkshop op kosten, waardoor consumenten profiteren van goedkopere producten als (merk)artikelen, variërend van sieraden, parfumerie, horloges, huishoudelijk en persoonlijke verzorging tot doe-het-zelf, audio/video, telecommunicatie, office en fotografie.

Het is dus een logische stap voor kijkshop om het enorme assortiment aan artikelen ook aan te bieden via internet. In de webwinkel vind je dan ook goede producten met een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Kijkshop, 5.8 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Kijkshop kortingscode, Kijkshop aanbieding, Kijkshop actiecode, Kijkshop couponcode of Kijkshop kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Kijkshop

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Kijkshop beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Kijkshop aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van KijkshopKijkshop Online – Outlet 3-daagse
Kijkshop outlet 3-daagse
Gratis verzenden vanaf 15 euro bij kijkshop.nl.