Kadocus

kadocus

Kadocus is een zeer complete online shop voor alle populaire artikelen gericht op baby’s en kinderen. Wandelwagens, autostoeltjes, babykamers, buggy’s, babyfoons en veel meer gerelateerde producten van de merken Mutsy, Maxi-Cosi, Quinny, Koelstra, Fisher Price en vele andere zijn opgenomen in het assortiment.

Kadocus presenteert zichzelf als een winkel met de service van een fysieke winkel, maar met prijzen die je kan verwachten van een internetwinkel. Op werkdagen is Kadocus telefonisch bereikbaar en daarbuiten kun je via e-mail contact opnemen, waarna je spoedig een reactie krijgt. De klantenservice is dus goed geregeld!

Kadocus kan bovendien de meeste artikelen direct uit voorraad leveren. De volgende dag heb je ze dan al in huis. Geen wonder dat Kadocus een steeds groter wordende klantenkring krijgt.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Kadocus, 9.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Kadocus kortingscode, Kadocus aanbieding, Kadocus actiecode, Kadocus couponcode of Kadocus kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Kadocus

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Kadocus beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Kadocus aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van KadocusKortingscode Kadocus: €10,= korting op Mutsy Transporter