Kabelbanenshop

kabelbanenshop

Voor kinderen is een kabelbaan een geweldige ervaring. Lekker snel van het ene punt naar het andere punt zwieren. In de grotere speeltuinen kom je ze wel eens tegen. Heb je een grotere tuin, dan is het natuurlijk hartstikke leuk om een eigen kabelbaan te hebben.

In tegenstelling wat vaak gedacht wordt, zijn kabelbanen niet zo duur. Bij kabelbanenshop.nl hebben ze al kabelbanen vanaf 10 meter, maar ook van 27 meter. Onder de honderd euro koop je zelfs al een kabelbaan van 21 meter lengte. De kabelbanen zijn geschikt voor volwassen. Met een aparte zitschotel kunnen kinderen al op jonge leeftijd naar beneden abseilen.

Het bevestigen is zeer eenvoudig. Aan bomen, palen of aan een muur kun je de staalkabel vastmaken. Als je de kabelbaan aan een boom vast maakt, dan is het natuurlijk hartstikke leuk, om van het startpunt een boomhut te timmeren. Zeker weten je kinderen uren plezier beleven en vaak naar beneden tokkelen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Kabelbanenshop, 8.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Kabelbanenshop kortingscode, Kabelbanenshop aanbieding, Kabelbanenshop actiecode, Kabelbanenshop couponcode of Kabelbanenshop kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Kabelbanenshop

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Kabelbanenshop beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Kabelbanenshop aanbiedingen in de online shop zijn.