Intertoys

intertoys

Intertoys is één van de bekendste speelgoedwinkels van Nederland. Allang voordat de eerste webshop het licht zag, was Intertoys al actief met speelgoedwinkels in vele plaatsen. Nog steeds kopen veel ouders het speelgoed voor hun kinderen bij deze winkel. Dat bewijst dat Intertoys het vertrouwen van klanten blijvend heeft gewonnen.

Sinds enige tijd is Intertoys ook actief op het internet. Op Intertoys.nl kun je vrijwel de gehele collectie online bestellen. De bezorgkosten bedragen slecht €1,99. Waarschijnlijk goedkoper als een ritje naar het dichtstbij zijnde filiaal. Bovendien heb je bestellingen die op werkdagen voor 13:00u geplaatst zijn, al de volgende dag in huis. Wil je de bestelling toch liever in één van de ruim 300 winkels gaan ophalen, dan is dat ook geen probleem.

Heb je een vast budget in gedachten voor een cadeau? Dan biedt Intertoys.nl een handig hulpmiddel. Het hele assortiment is ook ingedeeld op basis van prijs. Selecteer in de navigatie welk bedrag je wilt uitgeven en je krijgt precies te zien welke producten je daarvoor kunt kopen.

Intertoys.nl heeft ook geregeld kortingen, acties en aanbiedingen. Ideaal om een koopje te bemachtigen. Wij houden je op de hoogte van Intertoys kortingscodes, acties en aanbiedingen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Intertoys, 8.5 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Intertoys kortingscode, Intertoys aanbieding, Intertoys actiecode, Intertoys couponcode of Intertoys kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Intertoys

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Intertoys beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Intertoys aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van IntertoysMeivakantie? Gratis verzenden bij Intertoys!
Intertoys: 25% op 2 artikel van hetzelfde merk
Duplo korting: deze maand 25% korting bij Intertoys