Internetshop.nl

internetshop

Internteshop.nl is al meer dan 15 jaar actief als witgoed winkel op internet. Internetshop.nl begon als een van de eersten met de online verkoop van wamachines, keukenapparatuur en inbouwapparatuur als inbouw vaatwasser en inbouw magnetrons.

Inmiddels is het assortiment flink uitgebreid. Naast deze witgoed producten, worden nu ook televisies, audio en laptops verkocht. Bovendien levert Internetshop.nl alles uit voorraad. Met een eigen bezorgdienst heeft u zelfs de grote apparaten als wasmachines en inbouwvaatwassers snel in huis. Voor de kleinere apparaten werkt Internetshop.nl samen met TNT post. Bovendien heeft Internetshop.nl ook 7 afhaallocaties verspreid over Nederland.

Neem snel een kijkje in deze zeer complete en verrassend voordelige electronica winkel…

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Internetshop.nl, 6.1 out of 10 based on 4 ratings

Kijk hieronder voor een Internetshop.nl kortingscode, Internetshop.nl aanbieding, Internetshop.nl actiecode, Internetshop.nl couponcode of Internetshop.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Internetshop.nl

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Internetshop.nl beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Internetshop.nl aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Internetshop.nlInternetschop kortingscodes voor 10%