Ikbendapper (Dapper kinderstoel)

ikbendapper

Bij Ikbendapper.nl koop je de unieke Dapper meegroeistoel. Deze unieke kinderstoel van Nederlandse bodem groeit mee met je kind. Qua uiterlijk zijn er gelijkenissen met de Tripp Trapp stoel van Stokke, maar het frame heeft in plaats van een Z-vorm de vorm van een omgekeerde Y. Daardoor kun je als ouders de voeten onder de stoel plaatsen, waardoor je dichter bij je kind staat.
Dapper meegroeistoel

Bij deze kinderstoel is de zitting in hoogte verstelbaar, net als de voetensteun. Door de rugleuning om te keren, is deze zelfs in hoogte te verstellen. Voor de baby’s wordt er een beugel bijgeleverd, zodat je baby niet uit het stoeltje kan vallen. Deze kinderstoel groeit dus vanaf de geboorte mee met je kind totdat hij of zij volwassen is.

Je kunt deze Dapper kinderstoel personaliseren door de naam van je kind in de stoel te laten zetten. Voor de ouders die geen uitgebreide gereedschapskist hebben, is het goed om te weten dat er een inbussleutel is weggewerkt in de stoel. Zeer handig als je stoel wilt verstellen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Ikbendapper (Dapper kinderstoel), 8.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Ikbendapper (Dapper kinderstoel) kortingscode, Ikbendapper (Dapper kinderstoel) aanbieding, Ikbendapper (Dapper kinderstoel) actiecode, Ikbendapper (Dapper kinderstoel) couponcode of Ikbendapper (Dapper kinderstoel) kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Ikbendapper (Dapper kinderstoel)

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Ikbendapper (Dapper kinderstoel) beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Ikbendapper (Dapper kinderstoel) aanbiedingen in de online shop zijn.