Home24

home24

Home24 is dé website om online meubels te bestellen. De tijd dat je dagenlang alle meubelboulevards moest afstruinen, lijkt daarmee voorbij. Je hoeft niet meer de moeilijke onderhandelingen te doen om een paar euro korting te krijgen. De prijzen bij Home24 zijn standaard al scherp. Bovendien mogen wij geregeld Home24 kortingscodes aanbieden, waarmee je extra korting krijgt.

Het assortiment is zeer uitgebreid. Kasten, stoelen, tafels, bedden en banken horen thuis in een volledige woonwinkel. Maar ook woonaccessoires zijn niet weg te denken. Met tuinspullen voegt Home24 een extra dimensie toe aan deze online meubel winkel.

Uiteraard worden alle meubels gratis thuisbezorgd. Voor de grotere meubelstukken wordt een speciaal meubeltransport bedrijf ingeschakeld. De meeste artikelen worden binnen 2 weken bezorgd. Sommige meubels worden echter pas op bestelling gemaakt. Net als bij een fysieke winkel, duurt het leveren dan wat langer.

Home24.nl is een vernieuwende website die het overbodig maakt om alle meubelboulevards af te struinen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Home24, 8.8 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Home24 kortingscode, Home24 aanbieding, Home24 actiecode, Home24 couponcode of Home24 kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Home24

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Home24 beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Home24 aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Home24Home24 kortingscode voor 5% korting op alles
Kortingscode Home24 voor 5% korting
20 euro korting bij Home24
15% korting op het 2e product bij Home24
Kortingsbon Home24 voor €15,= korting