Hollandsnieuwe

hollandsnieuwe

Hollandsnieuwe doet je wellicht niet denken aan een mobiele telefonie provider. Toch is Hollandsnieuwe een aanbieder van mobiele telefonie. Ze hebben echter een heel andere abonnementsvorm dan de bestaande providers.

Bij Hollandsnieuwe zijn de abonnementen een kruising tussen een pre-paid en een post-paid telefoon abonnement. Je hebt gewoon een abonnement net als bij een post-paid abonnement. Is je belbundel op, dan kun je voor de resterende tijd van de maand extra bundel bijkopen. Je schrikt dus niet achteraf van de extra kosten op je factuur. Op deze manier hou je altijd de kosten van je mobieltje in de hand, zonder dat je iedere maand nieuw beltegoed moet kopen. Lekker handig toch?

Alle kosten worden bovendien betaald uit de bundel, of je nu belt, smst of je email ophaalt via de mobiele telefoon. Er gelden geen hogere kosten voor het extra beltegoed dat je bijkoopt. Lekker duidelijk!

Hollandsnieuwe, een nieuwe aanbieder van mobiele telefonie: altijd een laag tarief, ook buiten je bundel!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Hollandsnieuwe, 7.3 out of 10 based on 3 ratings

Kijk hieronder voor een Hollandsnieuwe kortingscode, Hollandsnieuwe aanbieding, Hollandsnieuwe actiecode, Hollandsnieuwe couponcode of Hollandsnieuwe kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Hollandsnieuwe

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Hollandsnieuwe beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Hollandsnieuwe aanbiedingen in de online shop zijn.