Goededoelenkaartje.nl

goededoelenkaartje

Goededoelenkaartje.nl is een uniek initiatief waarmee je een goed doel naar keuze steunt, bij het versturen van een kaartje. Het principe is heel eenvoudig; kies een goed doel, kies of ontwerp een voorkant, schrijf de tekst voor de achterkant en verstuur het kaartje.

Goededoelenkaartje.nl zorgt er dan voor dat jouw kaart de volgende dag wordt afgeleverd. Voor iedere kaart die je stuurt, wordt €0,50 gedoneerd aan het goede doel dat jij gekozen hebt. Dus wil je een kaartje sturen voor een verjaardag, valentijn, huwelijk of een andere gelegenheid; steun dan een goed doel en verstuur je kaartje via Goededoelenkaartje.nl

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...

Kijk hieronder voor een Goededoelenkaartje.nl kortingscode, Goededoelenkaartje.nl aanbieding, Goededoelenkaartje.nl actiecode, Goededoelenkaartje.nl couponcode of Goededoelenkaartje.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Goededoelenkaartje.nl

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Goededoelenkaartje.nl beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Goededoelenkaartje.nl aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Goededoelenkaartje.nlKortingscode Goededoelenkaartje.nl: 10% korting