Fooshz

fooshz

Fooshz, serious about shoes is de slogan van deze online schoenenwinkel. Bij Fooshz vergelijkt men het zoeken naar schoenen met het vinden van een relatie. Een paar schoenen moet namelijk perfect bij je passen. Bovendien moet een paar schoenen wat langer meegaan dan een avondje… Vandaar ook de slogan ‘Serious about shoes’.

Het kenmerk van Fooshz is dat ze een collectie voeren die niet alledaags is. De inkopers reizen heel Europa af op zoek naar unieke schoenen. Dat zie je duidelijk terug in het assortiment van Fooshz. Kleine merken, waarvan kleine series worden geproduceerd overheersen de webshop.

Voor jou betekent dit dat je betaalbare, unieke schoenen binnen handbereik hebt. We hebben al vele positieve reacties over deze schoenen webshop gehoord en gelezen. Daarom willen we jou Fooshz ook van harte aanbevelen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Fooshz, 6.8 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Fooshz kortingscode, Fooshz aanbieding, Fooshz actiecode, Fooshz couponcode of Fooshz kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Fooshz

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Fooshz beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Fooshz aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van FooshzFooshz actiecode voor 20% novemberkorting
Fooshz zomeruitverkoop 30% korting