Efteling

efteling

De Efteling is al jaren hét familie pretpark bij uitstek in Nederland. Ieder kind kan alle hoofdrolspelers uit het sprookjesbos in één adem opnoemen. Lange Jan is nog altijd een opvallende verschijning in dit attractiepark. Naast het sprookjesbos is bij jonge kinderen het Land van Laaf ook een razend populair onderdeel in de Efteling.

Voor de grotere kinderen en volwassen zijn er tal van oude en nieuwe attracties. Maak een duizelingwekkende rit in de python achtbaan die maar liefst 4 keer over de kop gaat. Of doe het iets rustiger aan in de houten achtbaan. Tussendoor kun je in de Efteling lekker afkoelen in de Piranha wildwaterbaan.

Vrij recent is de nieuwste attractie geopend: Joris en de Draak. Versla als Joris de Draak in een rechtstreeks duel in twee prachtige houten achtbanen die naast elkaar en door elkaar gaan als water en vuur. Een prachtige ervaring voor jong en oud.

Wil je op het einde van de dag nog even rustig bijkomen van al belevingen, dan kunnen wij het Carnaval Festival van harte aanbevelen. Deze attractie van de Efteling is na vele jaren nog altijd een van de meest gewaardeerde attracties. Er is echter een maar, het deuntje van deze attractie zal nog lang blijven hangen in je hoofd.

Via onderstaande link kun je Efteling kaartjes met korting kopen, zeker de moeite waard.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Efteling, 8.9 out of 10 based on 3 ratings

Kijk hieronder voor een Efteling kortingscode, Efteling aanbieding, Efteling actiecode, Efteling couponcode of Efteling kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Efteling

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Efteling beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Efteling aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Efteling