ECI

eci

ECI is een boekenclub met met ruim 800.000 leden. Naast boeken beidt ECI ook muziek, films en games aan. De redacties van ECI verzorgen 11 keer per jaar een kleurig Clubmagazine met tips, achtergrondinformatie en scherpe aanbiedingen. Leden ontvangen de magazines gratis.

Je hoeft echter geen lid te zijn van ECI om boeken te bestellen. Voor leden gelden echter wel zeer aantrekkelijk kortingen die kunnen oplopen tot wel 40%. En het mooiste van alles is dat alle Nederlandse boeken bij ECI te koop zijn.

Twijfel je nog? Neem dan snel eens kijkje op de website en wordt lid om te profiteren van gigantische kortingen op boeken.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...

Kijk hieronder voor een ECI kortingscode, ECI aanbieding, ECI actiecode, ECI couponcode of ECI kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode ECI

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van ECI beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er ECI aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van ECI