Dagtickets

dagtickets

Op Dagtickets.nl kun je met korting toegangskaarten bestellen voor pretparken in Nederland, België en Duitsland. Steeds meer pretparken maken gebruik van de service van dagtickets om online kaartjes te bestellen, zoals Plopsaland, Moviepark Germany, Bobbejaanlaand en attractiepark Slagharen. Door online te bestellen hoef je niet meer in de rij te wachten voor de kassa van het pretpark. Omdat het pretpark ook minder personeel nodig heeft aan de kassa, wordt er korting gegeven op het kaartje voor het pretpark.

Zo kun je toch al gauw wat euro’s besparen door de tickets online te kopen. Je betaalt snel en veilig via bijvoorbeeld iDeal. Daarna worden de kaartje per email naar je toegestuurd. Deze email kun je uitprinten en meenemen naar het pretpark. Afhankelijk van het pretpark staat er in de email een barcode of een uniek nummer. Daarmee controleert het pretpark de geldigheid. De digitale kaartjes zijn op deze manier éénmalig geldig en het is niet mogelijk om te frauderen.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Dagtickets, 7.0 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Dagtickets kortingscode, Dagtickets aanbieding, Dagtickets actiecode, Dagtickets couponcode of Dagtickets kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Dagtickets

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Dagtickets beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Dagtickets aanbiedingen in de online shop zijn.