Clubmed

clubmed

Clubmed is de oorspronkelijke bedenker van het het All-Inclusive concept. Al in de jaren 50 hebben 2 pioniers het concept bedacht, waarbij je helemaal kunt wegdromen bij een compleet verzorgde vakantie. Omringd door luxe, zon, zee en strand. Geen rompslomp, geen extra kosten voor eten drinken op je vakantiebestemming. Dat zijn de kenmerken van een compleet verzorgde All-Inclusive vakantie.

Deze kenmerken zijn inmiddels door vele aanbieders overgenomen. Helaas is All Inclusive niet overal hetzelfde. Veel aanbieders bieden een uitgeklede vorm aan, waarbij meerprijzen worden gerekend bij niet locale dranken, of bij duurdere gerechten op de lunchkaart.

Bij Clubmed betekent een All-Inclusive vakantie ook echt dat alles inclusief is. Veel luxe, uitstekende parken, verzorgde en comfortabele kamers, mooie accommodaties en vooral géén verrassingen meer.

Clubmed vakanties zijn de ultieme vakanties voor alleenstaanden, paren en voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden. Of je nu houdt van sport, golf, natuur, spa & welzijn of gewoon van een onbezorgde luie zon vakantie. Clubmed regelt het allemaal voor jou!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Clubmed, 8.8 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Clubmed kortingscode, Clubmed aanbieding, Clubmed actiecode, Clubmed couponcode of Clubmed kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Clubmed

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Clubmed beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Clubmed aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van ClubmedClubmed super last minutes met 30% korting
Clubmed Happy Summer actie
Clubmed vakanties: 200 euro korting per persoon