Camera.nl

camera-nl

Camera.nl is in onze beleving echt de nummer 1 camera winkel in Nederland. Natuurlijk verkopen ze goede producten tegen een zeer concurrerende prijs. Maar dat is voor ons niet de belangrijkste reden waarom wij Camera.nl de nummer 1 vinden.

Bij Camera.nl vind je namelijk de best mogelijke service en advies. Camera.nl is de webshop van Camera Online BV, met winkels in Rotterdam en Barendrecht. Uniek is de afhaalservice. Als je besluit een aankoop te doen in de winkel, dan krijg je €0,10 per kilometer reiskosten vergoeding tot een maximum van 5% van het aankoop bedrag.

Er is echter helemaal geen reden om naar de winkels te reizen. De webshop voorziet je van alle informatie en tips. De aankopen kun je veilig en vertrouwd betalen. Bezorgen en eventueel retourneren is ook uitstekend geregeld. Op alle producten heb je een 30 dagen omruil garantie.

Kortom: Voor camera’s, camcorders, LED TV of LCD TV, printers, navigatie systemen en andere elektronica is Camera.nl een goede keuze!

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Camera.nl, 9.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Camera.nl kortingscode, Camera.nl aanbieding, Camera.nl actiecode, Camera.nl couponcode of Camera.nl kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Camera.nl

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Camera.nl beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Camera.nl aanbiedingen in de online shop zijn.