Bivolino.com

bivolino

Bij Bivolino.com kun je maatoverhemden en blouses op maat ontwerpen en bestellen. Dat klinkt cool, maar ook moeilijk. Cool is het zeker, moeilijk echter zeker niet.

Via een product configurator kun je zelf een overhemd of blouse samenstellen. Eerst maak je de keuze uit een stof. Alle mogelijkheden worden netjes met duidelijke plaatjes getoond. Daarna kies je het design van de mouwen, kraag, manchetten etc. Zelfs de knopen kun je zelf uitkiezen.

In de volgende stap kun je je eigen initialen toevoegen die op de blouse aangebracht kunnen worden en uiteindelijk kies je de juiste maat door enkele lichaamskenmerken op te geven als lengte, gewicht, leeftijd en boordmaat. Daarna krijg je een overzicht van je eigen ontworpen overhemd.

Omdat het overhemd op maat voor jouw persoonlijk gemaakt wordt, duurt het ongeveer 2 weken voordat je je nieuwe overhemd van Bivolino in huis hebt. Je weet echter zeker dat je een uniek overhemd krijgt.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Bivolino.com, 7.5 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Bivolino.com kortingscode, Bivolino.com aanbieding, Bivolino.com actiecode, Bivolino.com couponcode of Bivolino.com kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Bivolino.com

Op dit moment zijn er geen actuele kortingscodes, actiecodes of aanbiedingen van Bivolino.com beschikbaar. Bekijk hieronder oudere acties of klik op onderstaande knop om te controleren of er Bivolino.com aanbiedingen in de online shop zijn.


Oudere acties van Bivolino.comKortingscode Bivolino.com: Promotiecode voor 15% korting