Alice

alice

Alice is een aanbieder van Internet en Telefonie met de allerbeste prijs/kwaliteitsverhouding in Nederland. In vele onderzoeken komt Alice als beste uit de bus.

Alice gebruikt de nieuwste ADSL techniek om snel breedband internet te leveren. Deze ADSL verbinding is echter niet overal leverbaar. Daardoor is Alice ook niet overal leverbaar. (doe hier de postcodecheck om te kijken of Alice beschikbaar is op jouw postcode). In Amsterdam is Alice ook leverbaar via het glasvezel netwerk. Dat is zonder meer de aller snelste internet verbinding in Nederland met downloadsnelheden tot 100Mb. Via het ADSL netwerk biedt Alice 20Mb download en 1Mb upload.

Momenteel kent Alice.nl 2 abonnementen. Alice Comfort en Alice Easy. Het Alice Comfort abonnement kost slechts 29,90 per maand. Daarvoor kun je onbeperkt internetten en ook onbeperkt bellen naar vaste nummers in Nederland . Het Alice Easy abonnement is nog goedkoper. Voor 19,90 euro per maand kun je onbeperkt internetten. Je krijgt dan alleen geen telefonie.

Voor een Alice abonnement is een huurlijn van de KPN niet noodzakelijk. Alice zorgt voor een ADSL aansluiting. Bij het Alice Comfort abonnement zit de huur een ADSL lijn ingesloten in het abonnement. Zelfs de aansluiting is (tijdelijk) gratis. Bij een Alice Easy abonnement kost de huur van een ADSL lijn nog 9,95 euro.

Daarom bevelen wij een Alice Comfort abonnement aan.

Gebruikerservaringen. Help anderen en vertel wat jij van deze winkel vindt.
GD Star Rating
loading...
Alice, 6.3 out of 10 based on 1 rating

Kijk hieronder voor een Alice kortingscode, Alice aanbieding, Alice actiecode, Alice couponcode of Alice kortingsvoucher. Zodra we een interessante actie tegenkomen, dan plaasten we deze hier.

Kortingscode Alice

Op dit moment hebben we geen kortingscode, actiecode of aanbieding van Alice beschikbaar. Klik op onderstaande knop om te controleren of er Alice aanbiedingen in de online shop zijn.